fredag 25. mai 2012

Fem beste bilder 2012

Her er mine fem beste bilder for våren 2012:

Bilde nr. 1: Bilde er av en en gutt som hopper, altså en fryst bevegelse. Dette vil si at bilde er tatt med rask lukkertid. Jeg valgte dette bilde som et av årets beste fordi jeg synes det er kult og interessant. Jeg blir også veldig glad av se på bildet, fordi jeg føler at det utrykker lykke og glede. Jeg valgte bevisst å ta bilde fra froskeperspektiv, for å skape et inntrykk av at personen som hopper er enda høyere oppe i luften, nesten som han er oppe i himmelen. Utrykk og hvordan han hopper er også en viktig del av dette bilde blir veldig stilig. Jeg har også endret litt på fargene og kontrastene i photoshop for å gjøre bildet enda klarere og sterkere.


 Bilde nr. 2: Bilde tatt utifra et flyvindu. Dette bilde valgte jeg som en av mine beste bilder fordi jeg liker fargene og kontrasten mellom regnet og solen som skaper en slags balanse. Jeg føler bilde forteller en historie om en reise.


 Bilde nr. 3: Dette bilde ble et av mine beste bilder fordi jeg synes det er interessant og spennede. Bilde er veldig rent, og kontrasten mellom anden og vannet er stor. Dette skaper en slags dramatikk i bilde. Fargene er også veldig fine, og det at anden er plassert i det gylne snitt gjør bilde enda mer spennede.


 Bilde nr. 4: Dette bilde synes jeg er veldig kult på grunn av fargene og det som skjer. Vi lurer på hva som kommer til å skje når såpeboblen treffer såpebobleblåseren og det skaper spenning i bilde.


 Bilde nr. 5: Dette bilde er tatt i forbindelse med abstrakte bilder. Det er interessant på grunn av buene og linjene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar